Lokacija

Tražilica

Sponzori i prijatelji

 

sixt logo
 
hof web

 

 

 

 

Jafra

 

 

Rezultati natjecanja

Održan kondicijski trening i natjecanje

Dana 07.11.2013.godine u prostorijama ST Kwan održan je kondicijski trening i natjecanje odnosno poligon izdžljivosti i snage kojom prilikom je polučen slijedeći rezultat:

1.mj. Damir Erceg - 122 boda
2.mj. Veljko Pajičić - 115 bodova
3.mj. David Glodić - 102 boda
4.mj. Vedran Rakić - 93 boda
5.mj. Ivan Guć - 85 bodova
6.mj. Goran Vidović - 50 bodova (ozljeda)
6.mj. Danijel Bradarić - 50 bodova (ozljeda)

Ovo je ujedno prvo u nizu izlučnih pripremnih natjecanja za "Bayern Open" koji će se održati krajem mjeseca u Passau (Njemačka) gdje će nastupiti i ŠRJ Uragan kojeg će predstavljati mahom svi seniori iz kluba.

 

Jujitsu Cro Team uspješan na PH u Đakovu

PH ĐakovoProtekli vikend, točnije 10.11.2012.godine u Đakovu je u organizaciji Rio grapling kluba Đakovo održano PH za djecu, kadete i juniore u jiujitsi (U18) gdje su nastupila i tri predstavnika Jujitsu Croatia Teama, odnosno iz splitskog Uragana kojom prilikom su polučili odlične sportske rezultate.
Ovaj veliki uspjeh splitskih klinaca je prvi službeni njihov nastup na nekom turniru općenito pa je tako Borna Znaor (kategorija 2006.godište, -27 kg) osvojio zlatnu medalju pobjedivši u finalu Stjepana Vukovića iz Rio Grapling Đakovo. Odličan nastup imao je i Fjodor Zamotaylov koji je u prvom kolu pobjedio predstavnika iz Osijeka a potom izgubio od kasnijeg pobjednika u polufinalnom meču čime je osvojio brončanu medalju kao i njegova sestra Darija Zamotaylov koja je unatoč ozlijedi pružila dobar otpor favoritkinjama Anamariji Rušanac i Andrijani Vuković.
Trener Hrvoje Znaor i direktor Cro Teama Sergey Zamotaylov imaju razloga za zadovoljstvo jer osim dobrog rezultata u Đakovu su utanačeni i usuglašeni svi detalji u svezi skorašnje organizacije World Martial Arts Games 2013 gdje se u kolovozu očekuje nastup preko 1000 sportaša iz preko 20 država svijeta u japanskoj jujitsi, graplingu, kobudu, karateu, kickboxingu, boksu, enbu-slobodni demo stil te amaterskom MMA-u.
Dopredsjednik Jujitsu Cro Teama Matko Kuzmanić je izjavio da uskoro slijedi potpisivanje Sporazuma o organizaciji sa savezima/federacijama a po prvi put u svijetu u sklopu ovakvih organizacija biti će mogućnost nastupa za sve uzraste, od najmlađih (djece) do veterana što će zasigurno privući interes mnogih. Lista sportova je još otvorena a poseban naglasak je na Hall of Fameu koji je dobio odlične recenzije za prošlo izdanje dok je već sada nominirano preko 70 osvajača europskih, svjetskih i olimpijskih medalja sa svih strana svijeta,što dodatno govori o reputaciji i uspjehu ovog cijelog projekta.
Ostaje veliki posao do konca ove godine osigurati tehničke i logističke uvjete za organizaciju ovog spektakla borilačkih sportova koji će biti jedinstven u svijetu i nikada do sada na takvom nivou, kazao je Sergey Zamotaylov.

PH Đakovo PH ĐakovoPH ĐakovoPH ĐakovoPH Đakovo

 
Nakon netom završenog Imperium World Cupa 2012 postignuti su slijedeći rezultati koji se vrednuju za ukupni poredak "Najbolji sportaš 2012.godine":
 
- Pavo Hazdovac  -  40 bodova (nastup i pobjeda na Grand Prixu)
- Veljko Pajičić  -  40 bodova (nastup i pobjeda na Grand Prixu)
- Sergey Zamotaylov   -  25 bodova (nastup i 2.mjesto na World Cupu)
- David Glodić  -  20 bodova (nastup i 3. mjesto na World Cupu)
- Darija Zamotaylov  -  20 bodova (nastup i 3. mjesto na World Cupu)
- Andrija Ljubas  -  10 bodova (nastup i 6. mjesto na World Cupu)
 

Dana 11.07.2012. godine u dvorani JJK Uragan održan je situacijski trening te su temeljem postignutih rezultata ostvareni slijedeći bodovni indeksi u poretku za "Najboljeg sportaša 2012. godine":

1.mj. V. Pajičić - 15 bodova
2. mj. J. Vidović - 12 bodova
3.mj. I. Šilović - 10 bodova
4.mj. D. Ljubić - 9 bodova
5.mj. D. Glodić - 8 bodova
6.mj. P. Hazdovac - 7 bodova
 

Rezultat ALEKSINAC OPEN 2012

Krajem svibnja ove godine u Aleksincu, Srbija, je održano natjecanje u jujitsu borbama gdje nastupio član našeg kluba Veljko Pajičić kojom prilikom je nastupio u dvije borbe u kojima je bio diskvalficiran i na kraju osvojio 4.mjesto u svojoj kategoriji. Povodom ostvarenog nastupa polučen je slijedeći bodovni indeks u poretku za "Najboljeg sportaša 2012. godine":
 

- Veljko Pajičić: 10 bodova (nastup) + 5 bodova (osvojeno 4.mjesto) = 15 bodova

 
« Početak«12»Kraj »

Stranica 1 od 2